Αρχική σελίδα | Η Κριτήριον | Επικοινωνία | Συνεργάτες | Πελατολόγιο | Site Map
Προσθήκη στα Αγαπημένα
Κατηγορία 
Λέξη στον τίτλο  Αναζήτηση
 
Εκδόσεις

Υπηρεσίες μελών
Νέοι τίτλοι:

    Μέλη-Login
    Εγγραφή μελών

On-line Αγορές


Kritirion.gr
  .::. Σημείωμα εκδότη  Αγαπητοί φίλοι,

Καθημερινά ασκώντας διοίκηση στην επιχείρησή σας διαπιστώνετε ολοένα και περισσότερο την ανάγκη για υπεύθυνα, καταρτισμένα και ικανά στελέχη.

Πώς μπορείτε να έχετε συνειδητούς, ενθουσιώδεις, δημιουργικούς και συγχρόνως αποδοτικούς συνεργάτες; Πώς αυτοί οι εμπνευσμένοι συνεργάτες σας θα συνεργάζονται και το κυριότερο θα επιτυγχάνουν σημαντικά αποτελέσματα;

Την απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα και τη λύση στους προβληματισμούς σας δίνει η Κριτήριον. Τα εγχειρίδια που σας προτείνουμε έχουν ένα κοινό σημείο. Πέραν της προφανούς εξειδίκευσής τους στο αντικείμενο που περιγράφει ο τίτλος τους, περικλείουν αυτό που εμείς ονομάζουμε:

ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ


Νοοτροπία που υπαγορεύει την κοινή δέσμευση για επιτυχία, με τη συνεργασία, την αμοιβαία αντίληψη και την αποδοχή της σημαντικότητας του έργου και των καθηκόντων όλων των στελεχών.

Στέλεχος που επιτυγχάνει τους στόχους του χωρίς να ενδιαφέρεται για τους στόχους των συναδέλφων του, προκαλεί μάλλον βλάβες παρά οφέλη στην επιχείρηση. Η μονομερής γνώση και η έλλειψη διάθεσης συνεργασίας οδηγούν σε ατομιστικές συμπεριφορές και επιζήμιους ανταγωνισμούς.

Προσανατολίστε λοιπόν όλους τους συνεργάτες σας στο κοινό για όλους αποτέλεσμα με γνώμονα την επίγνωσή τους για τα καθήκοντα και την εργασία των άλλων.Από τον δικτυακό τόπο μας έχετε την ευχέρεια να ενημερωθείτε για τη θεματολογία μας και να:

  • επιλέξετε για δική σας χρήση τα εγχειρίδια που θα σας εξασφαλίσουν την επιτυχημένη οργάνωση και τον έλεγχο των τμημάτων (ή όλης) της επιχείρησής σας.
  • προτείνετε στα Διευθυντικά Στελέχη σας τα εγχειρίδια που αφορούν στην εξειδίκευσή τους. Προσφέρετέ τους τα εφόδια για την απρόσκοπτη άσκηση των καθηκόντων τους.
  • δημιουργήσετε τη δική σας συμβουλευτική υποδομή και να ενισχύσετε τη συνεκτικότητα και την αποτελεσματικότητα της ηγετικής σας ομάδας, εμπλουτίζοντας τη βιβλιοθήκη τής επιχείρησής σας με την πλήρη σειρά των εγχειριδίων. Προσφέρετε στα στελέχη σας την την καλλιέργεια και την αίσθηση του όλου, ώστε να λειτουργούν σαν ηγέτες γνωρίζοντας άρτια το αντικείμενό τους αλλά συγχρόνως και το ρόλο και τη συνεισφορά των άλλων.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Ο Εκδότης

ΚΡΙΤΗΡΙΟΝ ΕΚΔΟΤΙΚΗ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ Ε.Π.Ε. 2003-2007 ©


 

ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ
Η Σύγχρονη Διοίκηση στην Πράξη!

Η Σύγχρονη Διοίκηση στην Πράξη!

Downloads
 Δωρεάν υλικό:


Newsletter
Συμπληρώστε το email σας και μάθετε πρώτοι τα νέα που αφορούν τις δραστηριότητές μας.
Για να λαμβάνετε ενημέρωση συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.
 

Directory